Kukuruzno brašno

Kukuruzno brašno se koristi  neposredno u ishrani ljudi i kao sirovina u prehrambenoj i konditorskoj industriji.

Dobija se mlevenjem prethodno isklicanog genetski nemodifikovanog kukuruza, pri čemu  granulacija samlevenog endosperma iznosi do 355 mikrona.

Sadržaj skroba  u kukuruznom brašnu iznosi oko 85% na s.m.

Radi boljeg čuvanja proizvoda vlaga i sadržaj masti su ispod maksimalnih zakonom utvrđenih  limita.  

Po zahtevu kupca kukuruzno brašno se može isporučivati i u natron vrećama od 25 i 50kg.

Rok trajanja za kukuruzno brašno je 12 meseci. 

Kukuruzno brašno za ljudsku ishranu dobijeno od isklicanog kukuruza.

 

Aktuelno iz Granexporta

  • 01.07.2015.
    Firma Granexport doo iz Pančeva objavljuje javni poziv za izbor dobavljača potrošnog materijala i rezervnih delova, za potrebe tehničke službe.
    Pročitajte više
Ostale vesti